НАЙ-ДОБРА ЗАЩИТА ЗА 2014

Home / НОВИНИ / НАЙ-ДОБРА ЗАЩИТА ЗА 2014

НАЙ-ДОБРА ЗАЩИТА ЗА 2014

F-Secure покорява индустрията с Четвърта поредна награда за най-добра защита от

AV-TEST

 

Бизнесът, партньори и тестващи се съгласиха: продуктите на F-Secure са несравними.

 

Хелзинки, Финландия – 17 Февруари, 2015: F-Secure спечелиха наградата за най-добра защита от Института AV-TEST, ставайки единствения доставчик в историята на престижната награда, имал тази чест четири години подред. Технологията в F-Secure Client Security, която спечели „Най-добра защита 2014“ след година на впечатляващо представяне, е имплементирана и в Server Security, за да се осигури първокласнa защита във всички F-Secure решения.

 

“От 2011 г. продуктите за сигурност на F-Secure са гаранция за висока степен на защита в корпоративни среди”, казва Андреас Маркс, главен изпълнителен директор на AV-TEST. Институтът, водещ международен и независим доставчик на услуги в областта на информационната сигурност и антивирусните изследвания, дава наградата на най-добрия продукт на годината за защита на Windows. Тествана е възможността на  продуктите да предпазват от актуални заплахи, както и от инфекции със зловреден софтуер, причинени от zero-day атаки от злонамерени сайтове и имейли.
“Наградата от AV-TEST не е просто еднократна оценка”, казва Пека Усва, Вицепрезидент, Корпоративна сигурност на F-Secure. “Тя е основана на месечни тестове през цялата година – за да я получи, победителят трябва непрекъснато да дава отлични резултати. След четири поредни години, няма съмнение в най-високото качество на нашите продукти, ден след ден.”

 

Надеждната защита на крайните точки е най-критичната връзка както за киберсигурността, така и при традиционната корпоративна сигурност. За да може да атакува корпоративната инфраструктура, атакуващият трябва да бъде в състояние да създаде плацдарм в корпоративните системи. В продължение на години насочвахме усилията си към предотвратяване на осъществяването на първичната инфекция, като по този начин спирахме нападателите още преди да са започнали.

 

F-Secure Client Security пази корпоративните настолни и преносими компютри със слоева технология, която предотвратява атаки както от вече известен зловреден софтуер, така и от нововъзникващи заплахи. Тя интегрира антивирус, защитна стена, антиспайуер и руткит сканиране, както и Browsing Protection, който да открива и блокира зловредни сайтове при сърфиране в интернет. Скенерът F-Secure DeepGuard осигурява базирана на поведението, евристична защита срещу възникващи целенасочени заплахи. Client Security Premium включва Software Updater, за да гарантира, че операционните системи и приложенията на трети страни са актуализирани, затваряйки дупки в сигурността, които иначе биха могли да бъдат експлоатирани.

 

Доволни бизнес партньори и потребители

Не само AV-Test възхваляват F-Secure. Хората, които разчитат на тях за защита на репутацията и активите си, също са съгласни. Net Promoter Score (NPS) е метрично-базиран показател за лоялността на клиентите, изчислена въз основа на вероятността на даден клиент или партньор да препоръча продукт или услуги на дадено дружество. Крайният NPS коефициент на F-Secure сред корпоративните бизнес риселъри и партньори достигна отличен рейтинг – девет от всеки десет партньори са доволни или изключително доволни от F-Secure. 48% от корпоративните крайни потребители дават на F-Secure най-високите резултати, като са най-доволни от лекотата, с която продуктът може да бъде поръчан и подновен, нивото на защита и цялостното покритие на техните нужди.
F-Secure Client Security е достъпна чрез хиляди доверени партньори от цял ​​свят.

За AV-TEST

AV-TEST GmbH е независим доставчик на услуги в областта на ИТ сигурността и антивирусните проучвания, като се фокусира върху откриване и анализ на последните варианти на опасен софтуер и използването му в цялостни сравнителни тестове на различни продукти за сигурност.

 

FSecure – Превключете на свобода

F-Secure е финландска компания за онлайн сигурност и неприкосновеност. Даваме възможност на милиони потребители от цял свят да сърфират без притеснение и споделят информация в интернет, защитени от всякакви онлайн заплахи. Тук сме, за да се борим за дигитална свобода. Присъединете се към нас и превключете на свобода.
Основана през 1988, F-Secure е в NASDAQ OMX Helsinki Ltd.

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search