VIRTUAL & CLOUD ENVIRONMENTS

Решение за защита на виртуални среди, приложимо, както за работни станции, така и за сървърни платформи.

Virtual & Cloud Environments

Предназначен за защита на съвременната бизнес култура, Security for Virtual and Cloud Environments носи пълна, интегрирана защита за всякакъв тип виртуални среди. Това решение Ви позволява да управлявате всичките си облаци централизирано и без излишни движения.

[ultimate_modal icon_type=”none” modal_title=”F-SECURE POLICY MANAGER” modal_contain=”ult-html” modal_on=”image” onload_delay=”2″ btn_img=”1235″ btn_size=”sm” btn_bg_color=”#333333″ btn_txt_color=”#ffffff” modal_on_align=”right” txt_color=”#f60f60″ modal_size=”small” modal_style=”overlay-fade” overlay_bg_color=”#333333″ header_text_color=”#333333″ modal_border_width=”2″ modal_border_color=”#333333″ modal_border_radius=”0″]PM

БЪРЗА И ЛЕСНА АДМИНИСТРАЦИЯ С ПОМОЩТА НА F-SECURE POLICY MANAGER

Управлението на мрежовата сигурност никога не е било по-лесно. Локалната конзола за централизирано управление F-Secure Policy Manager Ви позволява лесно и достъпно управление за всички продукти от бизнес пакета F-Secure Business Suite.

 [/ultimate_modal]

централизирано управление с
Policy Manager

КАКВИ СИСТЕМИ ОБХВАЩА РЕШЕНИЕТО

Решението се интегрира с продукти, предназначени за корпоративна защита на стационарни и мобилни работни станции, файлови и пощенски сървъри, всички управлявани централизирано от Policy Manager.

РАБОТНИ СТАНЦИИ

ФАЙЛОВИ СЪРВЪРИ

ПОЩЕМСКИ СЪРВЪРИ

РЕПУТАЦИОННИ СЪРВЪРИ

ЦЕНТРАЛИЗИРАНО УПРАВЛЕНИЕ

ЗА НАС | ПРЕДИМСТВА

Традиционните антивирусни решения изискват голям хардуерен ресурс, а една интеграция в смесена среда може да се окаже непосилна задача. Така разходите за имплементация се покачват и в същото време имат отрицателно въздействие върху производителността. От друга страна, повечето от решенията, разработени за виртуални среди се фокусират върху оптимизация на производителността за сметка на нивото на защита.

F-Secure Security Virtual & Cloud Environments е решение, предназначено да отговори на предизвикателствата, възникващи във виртуалните среди, включително смесени и хибридни, когато множество и различни платформи за виртуализация се използват едновременно.

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ И ИЗТЕГЛЯНЕ

Подробности на страница производителя f-secure.com
 

ТЕСТВАЙТЕ БЕЗПЛАТНО ЗА 30 ДНИ

Тествайте най-доброто защита за Вашия компютър безплатно за 30 дни. Попълнете формата, за да получите своя безплатен лиценз.

Предоставените лични данни ще бъдат защитени в съответствие с Декларацията за поверителност на F-Secure (F-Secure Privacy Policy). Всеки имейл, получен от системата ни ще съдържа възможност за отписване.

ТЕСТВАЙТЕ ПРЕДИ ДА КУПИТЕ

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search