КОИ СМЕ НИЕ?

ЗА F-SECURE

F-Secure е финландска компания, специализирана в разработката на решения за сигурност и защита от интернет заплахи. Към днешна дата F-Secure защитава милиони организации в цял свят.

F-Secure Corporation е основана през 1988г. в Хелзинки, Финландия под името Data Fellows.

“В началото, работа ни включваше обучение на потребители за работа с компютърни системи и с развиващите се бази данни. Въпреки това, дигиталната революция предложи възможността за развитието на антивирусен софтуер и така през 1991 година започнахме първия си голям софтуерен проект (евристичен скенер за антивирусни продукти).

F-Secure е пионер в използването на World Wide Web. Ние бяхме първите, които създадохме онлайн център с информация за вируси под формата на пълна вирусна енциклопедия. В действителност, нашият сайт отпразнува своята 20-годишнина през април 2014.“

През 1999г. Data Fellows променя името си на F-Secure и е публикувана на Хелзинкската фондова борса.

„През 2001г. F-Secure сключи първото си споразумение с оператор. Днес партньорствата с оператори са в основата на нашия бизнес като ни превърнаха в пионер в бизнес модела “Сигурността като услуга”. Нашите многократно награждавани решения се предлагат като абонаментна услуга чрез повече от 200 интернет доставчици и мобилни оператори по целия свят.

През 2008г., F-Secure чества своята 20-годишнина, крайъгълен камък за всяка IT компания. Нашите технологични иновации в отговор на заплахите в сигурността ни донесоха много международни награди и признанието на отрасъла.“

F-Secure

Основана през 1988 година във Финландия
Над 900 служители
Листната в NASDAQ OMX, Хелзинки
25 офиса в цял свят
www.f-secure.com

Infodesign Group

Единствен оторизиран F-Secure дистрибутор в България, Румъния и Молдова
Основана през 1996 г.
Infodesign Group предлага услуги в сферата на информационната сигурност, разработката на софтуер, уеб дизайн, маркетинг, дигитален печат, финансови и административни услуги.
www.infodesign.bg

НАШАТА МИСИЯ
F-SECURE I INFODESIGN GROUP

Нашият приоритет е да предоставим най-добрите услуги и решения за Вашия IT мрежа, така че да Ви спестим ценно време и да можете да се съсредоточите върху основната си дейност.

Партньорската ни мрежа включва над 200 риселъри за IT област – в България, Румъния и Молдова.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ако искате да получите повече информация за F-Secure и Infodesign Group, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search