F-Secure Internet Security

Всепризнатата защита F-Secure Internet Security Ви позволява да сърфирате в интернет, пазарувате онлайн и използвате онлайн банкиране без да се притеснявате за сигурността си. С F-Secure Internet Security Вие получавате моментална защита от зловреден софтуер, хакери и кражба на самоличност.

НАЙ-ДОБРАТА ЗАЩИТА СВЕТА ЗА ВАС И ВАШИЯ КОМПЮТЪР

Пълна защита при уеб браузване, онлайн пазаруване, банкиране и посещения в социалните мрежи. F-Secure Internet Security предпазва дигиталното съдържание, като осигурява защита в реално време срещу зловреден код, хакери и кражба на самоличност. Вашите онлайн транзакции са обезпечени с модула Banking Protection, докато Вие и децата Ви са защитени от опасни сайтове с неподходящо съдържание.

F-Secure Internet Security е лесен за инсталиране и няма да забави Вашия компютър. F-Secure Internet Security ще ви защити.

ВСЕПРИЗНАТИЯТ ПРОДУКТ F-SECURE INTERNET SECURITY ОСИГУРЯВА ЦЯЛОСТНА ЗАЩИТА ПРИ СЪРФИРАНЕ, ПАЗАРУВАНЕ И БАНКИРАНЕ ОНЛАЙН.

premiu-1-cnet
“ULTIMATELY, F-SECURE INTERNET SECURITY IS A NO-NONSENSE SECURITY SUITE THAT JUST WORKS.” — CNET


“F-SECURE INTERNET SECURITY OFFERS AN OUTSTANDING PROTECTION AGAINST MALWARE AND INTERNET ATTACKS.” —  AV-TEST

premiu-3-preistipp
PREISTIPP-LOGO FOR GOOD VALUE

ГАЛЕРИЯ

РЕШЕНИЕТО F-SECURE INTERNET SECUTIY ВКЛЮЧВА

Лесна инсталация

Инсталацията на решението F-Secure Internet Security сега е изключително бърза и лесна, дори и когато инсталирате на заразени машини, което го прави лесно средство за дезинфекциране на Вашия компютър.

Автоматични действия при инфекция от всеки тип

Продуктът автоматично се опитва да дезинфекцира заразени файлове, които биват засечени по време на ръчно сканиране. Имате възможност и сами да изберете какви действия да бъдат предприети.

Защита при пазаруване и банкиране онлайн

Модулът Banking Protection гарантира, че всички транзакции са сигурни и надеждни. Благодарение на него няма нужда да се притеснявате за времетраенето на сесиите за онлайн банкиране. Така Вие сте сигурни, че парите Ви остават в безопасност в личния Ви профил, избягвайки всякакви изненади.

Безопасно търсене в интернет

Модулът Browsing Protection сега включва защита дори за криптирана HTTPS уеб страници. По този начин Вие можете да разглеждате Facebook, Gmail, Twitter или други HTTPS криптирани страници и все още да сте защитени от злонамерени връзки или неподходящо съдържание.

Вашият антивирусен продукт Ви притеснява по време на Gaming сесии?

Сега можете да играете любимите си игри, без да се притеснявате, че Вашата антивирусна ще забави компютъра Ви. Профилът Game Mode позволява на компютъра да използва пълния си капацитет за игри и същевременно гарантира, че сте защитени.

Защита от облака

Облачната защита, предлагана от F-Secure Corporation идентифицира чистите приложения и уеб сайтове като същевременно осигурява защита срещу зловреден код и уязвимости в интернет пространството.

Пълна защита за електронна поща

Открива злонамерено съдържание и спам в имейл трафика (IMAP4, POP3 и SMTP) за да гарантира чиста и защитена електронната поща.

DeepGuard

Проактивен режим, който предлага незабавни защита срещу новопоявили се атаки. Включва поведенчески анализ в реално време, за да се спре потенциални атаки.

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

ПОДДЪРЖАНИ ПЛАТФОРМИ

Windows 10
Windows 8.1 and 8
Windows 7
Windows Vista (Service Pack 2 or newer)
Windows XP (32-bit, Service Pack 3 or newer).

СИСТЕМНИ ИЗИСКВАНИЯ

Procesor: Intel Pentium 4;
 RAM: 1 GB;
Spatiu liber pe disc: : минимум 1.2 GB;

Системата трябва да отговаря на минималните изисквания, препоръчани от Microsoft.

Windows XP (32-bit w/ Service Pack 3 or newer):

Procesor: Intel Pentium III 1GHz or higher;
 RAM: минимум 512 MB;
HDD: минимум 1.2 GB;

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

За повече информация посетете официалната страница на производителя f-secure.com

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search