F-Secure KEY защитава и запометява всички пароли и ПИН кодове

Често забравяте паролите си и не успявате да запомните номера на социалното осигуряване на детето си? Грешите ПИН кода за Вашата кредитна карта? Не успявате да влезете в онлайн банкирането на мобилното си устройство? Налага се да платите с кредитна карта в движение? F‑Secure KEY е тук, за да Ви помогне! Съхранявайте всичките си важни идентификационни данни в един сигурен мениджър на пароли и гиизползвайте по-бързо и лесно, за да влезете в любимите си услуги или да платите сигурно онлайн.

Мениджър на пароли с всички функции

СЪХРАНЕНИЕ НА ПАРОЛИ

Съхранявайте сигурно всичките си пароли, данни за вход, имейли, ПИН кодове и идентификационни данни за кредитни карти и онлайн банкиране.

СТАТУТ НА ПАРОЛАТА

KEY Ви помага да подобрите паролите си, като ги групирате.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ ЗА НАРУШЕНИЕ

Сигналите за нарушаване на Android и iOS Ви уведомяват, когато е хакната популярна услуга, което може да доведе до потенциален риск Вашият акаунт да бъде компрометиран.

ИДЕТЕ ПРЕМИУМ

Ако решите да закупите премиум, можете да синхронизирате сигурно всичките си пароли на всичките си устройства, което улеснява достъпа до тях, независимо къде се намирате.

ПОДДЪРЖАНИ ПЛАТФОРМИ

Windows 7 (SP1), Windows 8.1, Windows 10, macOS 10.14 (Mojave) или по-нова версия, iOS 11 или по-нова версия, Android 4.1 или по-нова версия

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search