F-Secure Key

Една единствена парола за защита на всички останали!
Съхранявайте своите данни за достъп с нашия защитен мениджър за пароли.

СВАЛЕТЕ БЕЗПЛАТНО F-SECURE KEY

НИКОГА ВЕЧЕ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ПАРОЛИ ИЛИ ПИН КОДОВЕ

Случвало ли Ви се е да забравите някога парола или да се опитвате да си спомните PIN кода на кредитната си карта? F-Secure Key е тук да Ви спаси. Съхранявайте идентификационните данни в нашия мениджър за пароли.

Просто задайте главна парола, и тя ще бъде единствената, която ще трябва да запомните. Знаете ли, че повторната употреба на една и съща парола за различни устройства крие риск за сигурността? F-Secure Key Password Generator генерира мощни и уникални пароли. Няма да има нужда вече да ги помните – KEY прави това вместо Вас. За да използвате F-Secure Key на всички устройства се доверете на Premium версията.

ГАЛЕРИЯ

РЕШЕНИЕТО F-SECURE KEY ВКЛЮЧВА

Защо да използвам мениджър за пароли?

В наши дни имаме нужда от парола за всеки акаунт. Трудно е обаче да ги запомните всичките – повечето хора решават този проблем, като използват една и съща парола за всички свои акаунти или използват лесни за отгатване пароли. С F-Secure KEY лесно можете да съхранявате и достъпвате всичките си пароли с една единствена сигурна и лично генерирана уникална парола.

Сигурно ли е да съхранявам всичките си пароли на едно място?

Да. Всички данни са криптирани и единственият начин да ги достъпите е с главната парола. Дори F-Secure нямат достъп до тях, единствено Вие.

Къде се съхраняват данните ми?

Всички данни са криптирани и съхранени, както в устройството ви и така и на сървърите на F-Secure, защитени от най-стриктния закон за защита на данни в Европа – финландския.

Може ли някой да получи достъп до моите данни в F-Secure KEY?

Единственият начин за достъп до данните е чрез главната парола. На тези, които се опитват да откраднат данни от Вас ще им е необходима, както главната парола, така и тази за достъп до Вашето устройство.

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Може да се инсталира на една от следните платформи

Android 4.0 or newer
iOS 5 or newer
Windows 7 or newer
Mac OS X 10.7 or newer

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

За повече информация посетете официалната страница на производителя f-secure.com

Section
Empty section. Edit page to add content here.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search