Най-добрата антивирусна защита за бизнеса

За 4-та поредна година F-Secure беше отличен с наградата “Best Protection” на независимата лаборатория AV-Test

BUSINESS SUITE

Цялостно решение за всеки тип компания. Business Suite съдържа решения за сигурност и централизирано управление за цялата мрежа.
 

PROTECTION SERVICE FOR BUSINESS

Защитете мрежата си изцяло. Protection Service For Business е оптимизирано решение за малкия и среден бизнес. Възползвайте се от централизираното управление, на разположение по всяко време.

РАБОТНИ СТАНЦИИ

СЪРВЪРИ

 • Server Security

  Оптимизирано решение за защита на Windows, Citrix и терминални сървъри. Продуктът осигурява надеждна защита на мрежи и поверителни данни, предпазвайки ги от всякакъв тип зловреден код.
  Read more

E-mail

 • Email and Server Security

  E-mail and Server Security е мощно, централизирано решение, което се препоръчва както за сканиране на файлови, така и на пощенски сървъри. E-mail and Server Security защитава сървъри под Windows, Microsoft Exchange и Citrix терминални сървъри.
  Read more
 • Internet Gatekeeper

  Защита на пощенските сървъри и интернет входа е от съществено значение. Това са първите звена в оборудването, които се борят със спама и зловредния код, целящ да обремени ИТ инфраструктурата и намали производителността на компаниите.
  Read more
 • Messaging Security Gateway

  F-Secure Messaging Gateway Security (MSG) защитава поверителните данни на компаниите. Потребителите могат лесно да изпращат криптирани имейли, а системата може автоматично да заключи или криптира съобщение, което съдържа поверителна информация.
  Read more
 • Protection Service for Email

  Решението е базирано на технологията на продукта F-Secure Messaging Gateway Security (MSG) и е достъпно в облак на F-Secure. Потребителите могат лесно да изпращат криптирани имейли, а системата може автоматично да заключи или криптира съобщение, което съдържа поверителна информация и всичко това без хардуерни инвестиции и притеснения от прекъсване на услугата.
  Read more

ЦЕНТРАЛИЗИРАНО УПРАВЛЕНИЕ

 • Policy Manager

  Управлението на мрежовата сигурност никога не е било по-лесно. Спестете време чрез автоматизиране на ежедневните операции и бъдете спокойни, че корпоративните стандарти за сигурност са спазени.
  Read more

РЕШЕНИЯ ЗА ВИРТУАЛНИ СРЕДИ

 • Virtual & Cloud Environments

  Решението може да се прилага както в BYOD среда, така и в CYOD среда. В тези среди, виртуалните десктопи могат да бъдат използвани за решаване на проблеми с бизнес приложенията върху множество различни платформи и устройства, включително таблети.
  Read more
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search