НАЙ-ДОБРАТА ЗАЩИТА ЗА РАБОТНИТЕ СТАНЦИИ В КОМПАНИЯТА

Client Security осигурява цялостна защита като всички модули са достъпни, както в централизиран режим на управление, така и през локалния интерфейс.

ЗАЩИТА, ОТЛИЧАВАНА ГОДИНА СЛЕД ГОДИНА

В 5 от шест поредни години F-Secure е отличен с наградата Best Protection за корпоративна защита на независимата лаборатория AV-TEST.

CLIENT SECURITY

Client Security осигурява пълна защита за всички лаптопи и настолни компютри в корпоративната среда.

  • Най-добрата защита в реално време с най-новите технологии;
  • Най-добрата степен на засичане и автоматично обновяване на софтуера;
  • Лесен за инсталиране и използване. По-ниски разходи за внедряване;
  • Минимално въздействие върху производителността на компютъра;
  • Скалируем. Приложим еднакво бързо, както за малки фирми, така и за големи корпорации;
  • Интуитивно централизирано управление чрез Policy Manager;
  • Сканиране на пощенски трафик по POP3, SMTP и IMAP.

централизирано управление с Policy Manager

БЕЗ КОМПРОМИСИ!

Ние предлагаме най-добрата защита с минимално въздействие върху ресурсите!

Client Security е проактивно решение, осигуряващо надеждна сигурност за всеки лаптоп или десктоп. Най-добрата защита с минимално въздействие върху ресурсите. Client Security интегрира в себе си антивирус, защитна стена, защита от шпионски софтуер, руткит сканиране и анализ на поведението. Решението включва най-модерните технологии, доставени в лесен за използване и напълно автоматизиран пакет. Инцидентите се обработват автоматично, решението е лесно за инсталиране, което спестява значителни разходи при внедряването му. Управлява се централизирано чрез май-мощното средство Policy Manager.

ДОСТЪПНО В ДВА ВАРИАНТА

Client Security Standard

Отлично решение за защита на десктопи и лаптопи.

Client Security Premium

Включва модулите Web Content Control и Connection control, както и Software Updater, който поддържа операционната система и приложенията към нея винаги обновени до последна версия.

ГАЛЕРИЯ

ВКЛЮЧЕНИ МОДУЛИ

Virus & spyware protection

Осигурява защита на Вашата фирма срещу вируси, троянски коне, шпионски софтуер, руткит и друг зловреден код. Край на притесненията от програми, които могат да откраднат лична информация, да повредят компютъра или да го използват за незаконни цели.

DeepGuard

Моментална защита срещу новопоявили се атаки. Анализира поведението на приложенията в реално време, за да спре потенциалните атаки в момента на засичането им. DeepGuard гарантира, че само доверени приложения се зареждат в паметта.

E-mail scanning

Открива зловредно съдържание в имейл трафика (IMAP4, POP3 и SMTP), за да Ви предпази от зловреден код, разпространяван по електронната поща.

Web traffic scanning

Web трафика се сканира автоматично, преди данните да бъдат изтеглени на локалната система. Открива и блокира злонамерено съдържание в уеб страници (HTTP) за допълнителна защита срещу зловреден код.

Internet Shield

Защитната стена сканира интернет трафика двупосочно. Контролът на приложенията, ведно с опцията защита от неоторизиран достъп, гарантирано предпазват от проникване като блокират мрежови червеи и хакери.

Browsing protection

Тази функция разпознава зловредните сайтове и ги блокира, давайки Ви достъп само до безвредни такива.

Device control

Защитава Вашите компютри от заплахи, които могат да се разпространят чрез USB стикове и други plug-n-play устройства.

Microsoft NAP plug-in

Съвместимост с Microsoft Network Access Protection. Осигурява контрол върху достъпа до мрежата в зависимост от нивото на сигурност на системата.

Offload Scanning Agent

Агент за изнесено сканиране, който пести ресурсите на локалните компютри, изпращайки съмнителните файлове за изследване до изнесен в мрежата репутационен сървър.

Software Update

Това е проактивно решение за сканиране и актуализиране на операционни системи и приложения на трети производители. Инсталиране на актуализациите може да се извърши автоматично или ръчно (предлага се само с Client Security Premium).

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ И ИЗТЕГЛЯНЕ

Подробности на страница производителя f-secure.com
 

ТЕСТВАЙТЕ БЕЗПЛАТНО ЗА 30 ДНИ

Тествайте най-доброто защита за Вашия компютър безплатно за 30 дни. Попълнете формата, за да получите своя безплатен лиценз.

Предоставените лични данни ще бъдат защитени в съответствие с Декларацията за поверителност на F-Secure (F-Secure Privacy Policy). Всеки имейл, получен от системата ни ще съдържа възможност за отписване.

ТЕСТВАЙТЕ ПРЕДИ ДА КУПИТЕ

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search