EMAIL AND SERVER SECURITY

Мощно решение с централизирано управление, предоставящо пълна защита за Windows сървъри.

Email and Server Security

Email and Server Security е мощно централизирано решение, което се препоръчва както за сканиране на файлови, така и за пощенски сървъри.

  • Защита в реално време срещу вируси, шпионски софтуер и рискуер
  • Сканира всички получени и изпратени съобщения в реално време
  • Модулът “Browsing Protection” идентифицира опасни уеб сайтове
  • Поведенчески анализ, поддръжка на бели и черни списъци, базирани на облачна технология
  • Съвместимост с VMware и Citrix XenApp
  • • Анти-спам с висока точност
[ultimate_modal icon_type=”none” modal_title=”F-SECURE POLICY MANAGER” modal_contain=”ult-html” modal_on=”image” onload_delay=”2″ btn_img=”1235″ btn_size=”sm” btn_bg_color=”#333333″ btn_txt_color=”#ffffff” modal_on_align=”right” txt_color=”#f60f60″ modal_size=”small” modal_style=”overlay-fade” overlay_bg_color=”#333333″ header_text_color=”#333333″ modal_border_width=”2″ modal_border_color=”#333333″ modal_border_radius=”0″]PM

БЪРЗА И ЛЕСНА АДМИНИСТРАЦИЯ С ПОМОЩТА НА F-SECURE POLICY MANAGER

Управлението на мрежовата сигурност никога не е било по-лесно. Локалната конзола за централизирано управление F-Secure Policy Manager Ви позволява лесно и достъпно управление за всички продукти от бизнес пакета F-Secure Business Suite.

 [/ultimate_modal]

централизирано управление с
Policy Manager

ЗАЩИТА ЗА ФИЗИЧЕСКИ И/ИЛИ ВИРТУАЛНИ СЪРВЪРИ

Email and Server Security осигурява най-добрата защита в света. С подобрената си функционалност и достъпен уеб интерфейс продуктът се превръща в несравнимо решение за защита на корпоратината сървърна инфраструктура.

Сигурност за файловите и пощенските сървъри в един продукт, изключително интуитивен и лесен за инсталиране и управление. Възможност за прилагане на корпоративни политики чрез централизираното управление Policy Manager.

Решението съчетава защита срещу зловреден код за Windows файлови сървъри и Microsoft Exchange. Продъктът предлага централизирано управление на карантината и подобрена защита на база на облачната технология за проактивна защита “DeepGuard” и модулът “Browsing Protection”.

Email and Server Security се предлага в две версии: Standard и Premium, като втората включва допълнителния модул Software Updater.

ДОСТЪПЕН В ДВА ВАРИАНТА

E-mail and Server Security Standard

Включва технологията за засичане DeepGuard ведно с ненадмината антивирусна защита.

E-mail and Server Security Premium

Включва модула Software Updater (#pagina_Software_Updater) за пълна защита. Поддържа операционната система и приложенията към нея винаги обновени до последна версия.

ВКЛЮЧЕНИ МОДУЛИ

Virus & spyware protection

Осигурява защита на Вашата фирма срещу вируси, троянски коне, шпионски софтуер, руткит и друг зловреден код. Край на притесненията от програми, които могат да откраднат лична информация, да повредят компютри или да ги използват за незаконни цели.

DeepGuard

Моментална защита срещу новопоявили се атаки. Анализира поведението на приложенията в реално време, за да спре потенциалните атаки в момента на засичането им. DeepGuard гарантира, че само доверени приложения се зареждат в паметта. .

Web traffic scanning

Web трафика се сканира автоматично, преди данните да бъдат изтеглени на локалната система. Открива и блокира злонамерено съдържание в уеб страници (HTTP) за допълнителна защита срещу зловреден код.

Anti-Virus for Microsoft Exchange

Решението предлага защита за входяща и изходяща поща, включително и сканиране на файлове, поставени в публични папки. Продуктът гарантира непрекъснатост на услугата и сканиране на всички прикачени файлове.

Spam Control

Открива и филтрира нежеланите спам съобщения в реално време, като осигурява защита срещу всички видове спам, независимо от съдържанието, формата или езика.

Offload Scanning Agent

Агент за изнесено сканиране, който пести ресурсите на физическите или виртуалните сървъри, изпращайки съмнителните файлове за изследване до изнесен в мрежата репутационен сървър.

Software Update

Това е проактивно решение за сканиране и актуализиране на операционни системи и приложения на трети производители. Инсталирането на актуализациите може да се извърши автоматично или ръчно (предлага се само с Email & Server Security Premium).

Anti-Virus for Microsoft SharePoint

Предлага защита в реално време за Microsoft SharePoint сървъри, сканирайки съдържанието и предпазвайки от зловреден код и други заплахи за сигурността (предлага се само с Email & Server Security Premium).

EMC CAVA support

Осигурява антивирусна конфигурация при работа в EMC CAVA среда (предлага се само с Email & Server Security Premium).

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ И ИЗТЕГЛЯНЕ

Подробности на страница производителя f-secure.com
 

ТЕСТВАЙТЕ БЕЗПЛАТНО ЗА 30 ДНИ

Тествайте най-доброто защита за Вашия компютър безплатно за 30 дни. Попълнете формата, за да получите своя безплатен лиценз.

Предоставените лични данни ще бъдат защитени в съответствие с Декларацията за поверителност на F-Secure (F-Secure Privacy Policy). Всеки имейл, получен от системата ни ще съдържа възможност за отписване.

ТЕСТВАЙТЕ ПРЕДИ ДА КУПИТЕ

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search