Server Security

Едно решение за компаниите, които биха искали да се грижат централизирано за сигурността на своите сървъри.

Server Security

Оптимизирано решение за защита на Windows, Citrix и терминални сървъри, гарантиращо ненадмината защита за Вашата мрежа и поверителни данни, предпазвайки ги от всякакъв вид зловреден код.

  • Проактивна защита срещу вируси
  • Централно управлявано решение, което работи тихо във фонов режим
  • Сканирайте планирано и по заявка
  • Съвместимост с VMware и Citrix XenApp
  • Модулът „Browsing protection” идентифицира опасни уеб сайтове
  • Възможност за изключване на безопасни процеси от сканирането в реално време
[ultimate_modal icon_type=”none” modal_title=”F-SECURE POLICY MANAGER” modal_contain=”ult-html” modal_on=”image” onload_delay=”2″ btn_img=”1235″ btn_size=”sm” btn_bg_color=”#333333″ btn_txt_color=”#ffffff” modal_on_align=”right” txt_color=”#f60f60″ modal_size=”small” modal_style=”overlay-fade” overlay_bg_color=”#333333″ header_text_color=”#333333″ modal_border_width=”2″ modal_border_color=”#333333″ modal_border_radius=”0″]PM

БЪРЗА И ЛЕСНА АДМИНИСТРАЦИЯ С ПОМОЩТА НА F-SECURE POLICY MANAGER

Управлението на мрежовата сигурност никога не е било по-лесно. Локалната конзола за централизирано управление F-Secure Policy Manager Ви позволява лесно и достъпно управление за всички продукти от бизнес пакета F-Secure Business Suite.

 [/ultimate_modal]

централизирано управление с
Policy Manager

НАДЕЖДНА ЗАЩИТА И СИГУРНОСТ ЗА КОРПОРАТИВНИТЕ СЪРВЪРИ!

Борбата със зловредния код може да Ви струва скъпо, ако инфекцията навлезе в мрежовия периметър. 94% от компрометираните данните са резултат от инфектирани сървъри, което прави наложително използването на надеждно антивирусно решение.

Решението Server Security осигурява фундаментална защита на критично важни компоненти срещу зловреден код и други Интернет заплахи.

ДОСТЪПНО В ДВА ВАРИАНТА

Server Security Standard

Включва проактивната технология DeepGuard ведно с ненадминатата защита от злонамерен код.

Server Security Premium

Включва модула Software Updater (#pagina_Software_Updater) за пълна защита. Поддържа операционната система и приложенията към нея винаги обновени до последна версия.

ВКЛЮЧЕНИ МОДУЛИ

Virus & spyware protection

Осигурява защита на Вашата фирма срещу вируси, троянски коне, шпионски софтуер, руткит и друг зловреден код. Край на притесненията от програми, които могат да откраднат лична информация, да повредят компютъра или да го използват за незаконни цели.

DeepGuard

Моментална защита срещу новопоявили се атаки. Анализира поведението на приложенията в реално време, за да спре потенциалните атаки в момента на засичането им. DeepGuard гарантира, че само доверени приложения се зареждат в паметта.

Web traffic scanning

Web трафика се сканира автоматично, преди данните да бъдат изтеглени на локалната система. Открива и блокира злонамерено съдържание в уеб страници (HTTP) за допълнителна защита срещу зловреден код.

Browsing protection

Тази функция разпознава зловредните сайтове и ги блокира, давайки Ви достъп само до безвредни такива.

Offload Scanning Agent

Агент за изнесено сканиране, който пести ресурсите на виртуалните и локалните сървъри, изпращайки съмнителните файлове за изследване до изнесен в мрежата репутационен сървър.

Software Update

Това е проактивно решение за сканиране и актуализиране на операционни системи и приложения на трети производители. Инсталиране на актуализациите може да се извърши автоматично или ръчно (предлага се само с Server Security Premium).

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ И ИЗТЕГЛЯНЕ

Подробности на страница производителя f-secure.com
 

ТЕСТВАЙТЕ БЕЗПЛАТНО ЗА 30 ДНИ

Тествайте най-доброто защита за Вашия компютър безплатно за 30 дни. Попълнете формата, за да получите своя безплатен лиценз.

Предоставените лични данни ще бъдат защитени в съответствие с Декларацията за поверителност на F-Secure (F-Secure Privacy Policy). Всеки имейл, получен от системата ни ще съдържа възможност за отписване.

ТЕСТВАЙТЕ ПРЕДИ ДА КУПИТЕ

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search