СТАНИ НАШ ПАРТНЬОР

Нашата партньорска програма включва: финансови ползи, услуги и инструменти, които ще ви помогнат в изграждането на Вашия бизнес.

Искате най-добрата защита за Вас и Вашите клиенти?

F-Secure е първият и единствен производител, отличен 4 поредни години с наградата „Best Protection“ за корпоративна защита на независимата лаборатория AV-TEST (2011-2015).

Ние вярваме, че за да получите “дигитална свобода” трябва да са налице три ключови елемента: сигурност, неприкосновеност и идентичност. В момента, F-Secure работи с над 200 мобилни оператора и над 3500 търговци на дребно в цял свят.

ЗАЩО ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ И ДА СТАНЕТЕ F-SECURE ПАРТНЬОР?

АДМИНИСТРИРАНЕ И ПОДДРЪЖКА

Интуитивно централизирано управление чрез конзоли под Windows и Linux, както и уеб базирани; Безплатни онлайн модули за обучение; Достъпни решения, подходящи за бизнес растеж.

ТЕХНОЛОГИЯ И ЕФЕКТИВНОСТ

Двоен анализ на сигурността, включително анализ в облака (content management); Антивирусна технология с ежедневни обновления, автоматизирана, сигурна и прозрачна, с минимално потребление на интернет трафик, благодарение на сканирането в облака; Проактивна защита в облака (F-Secure DeepGuard) и защита на мобилни устройства (F-Secure Freedome); Пач мениджмънт в премиум пакета (Software Updater); Възможност за интеграция в комплексни среди.

ОТЛИЧЕНИ РЕШЕНИЯ ЗА ЗАЩИТА НА F-SECURE

Настолни и преносими компютри, уеб сървъри, смартфони и таблети, виртуални и облачни среди, пощенски сървъри и свързани мрежи

ПОДДЪРЖАНИ ПЛАТФОРМИ

Microsoft, Apple, Linux, Citrix/TSE (работни станции и съвръри), VMWare, HyperV, Citric Xen (виртуално среди), Android, iOS, Windows (мобилни устройства)

ВАШИТЕ ПРЕДИМСТВА КАТО F-SECURE ПАРТНЬОР

В допълнение към продуктите и решенията на F-Secure, партньорството с нас Ви гарантира пълна техническа и търговска поддръжка с цел максимизиране на печалбите Ви.

Ние предлагаме поддръжка по време на целия процес, пред- и след- продажбен, до обучение, за дългосрочното развитие и бизнес растеж.

В качеството си на лидер в информационната сигурност, ние ви предоставяме най-актуалната информация, включително и маркетингови средства за подобряване на продажбите.

Присъединете се към отбора на F-Secure за едно дългосрочно партньорство, в което да предложим най-добрите продукти и услуги заедно!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search