ALL IN FOR BUSINESS

Всички F-Secure технологии, включени в един пакет. Business Suite, пълен пакет от продукти за защита на бизнеса.

BUSINESS SUITE

Business Suite е бизнес пакет, предназначен специално да осигури пълна защита за всяко ниво от корпоративната мрежа. С негова помощ Вие си гарантирате сигурност и спокойствие.

администрира се с
Policy Manager

ЦЯЛОСТНО И АВТОМАТИЗИРАНО РЕШЕНИЕ ЗА ЗАЩИТА

Ако и Вие не желаете да прекарвате цялото си време, опитвайки се да се предпазите от заплахите, имате нужда от лесно за използване решение, което се актуализира автоматично и има минимално въздействие върху производителността на системите Ви.

ВСЕКИ МОЖЕ ДА БЪДЕ АТАКУВАН

Светът на заплахите се промени драстично. Ако Вашият уебсайт съдържа важна информация, то Вие сте част от нашата цел. Ако Вашият бизнес разполага с данни или пари, Вие сте потенциална мишена. Кибер престъпността днес представлява голям и усъвършенстван бизнес – и тенденциите са да се разраства все повече и повече.

Приблизително 80% от жертвите са в резултат на открити дупки в сигурността. Обновявания за масовите продукти се публикуват ежедневно. От изключителна важност е уязвимостта да бъде открита навреме. F-Secure осигурява защита от вирусна инфекция в рамките на 60 секунди от първоначалното й засичане като по този начин предпазва милиони потребители в световен мащаб.

ДОСТЪПЕН В ДВА ВАРИАНТА

Business Suite Standard

Специално предназначен да осигури пълна защита за всяко ниво от корпоративната мрежа

Business Suite Premium

Включва модулите Web Content Control и Connection control, както и Software Updater, който поддържа операционната система и приложенията към нея винаги обновени до последна версия.  В допълнение пакетът предлага защита за виртуални среди чрез Scanning and Reputation Server, както и защита за Microsoft SharePoint и EMC сървъри..

ВКЛЮЧЕНИ ПРОДУКТИ В ПАКЕТА BUSINESS SUITE

F-Secure Business Suite предлага всичко необходимо за защита на корпоративната мрежа от вируси, троянски коне, спам, червеи и неоторизиран достъп. Пакетът предоставя защита за всяка машина от корпоративната мрежа: настолни компютри и лаптопи, файлови сървъри, пощенски сървъри Microsoft Exchange и Linux, както и защита за входа на мрежата. Всеки от продуктите, включени в F-Secure Business Suite, има възможност за централизирано управление с помощта на най-мощното средство F-Secure Policy Manager. На посочения по-долу линк можете да се запознаете подробно с всички продукти в този пакет.

ЗАЩИТА ЗА РАБОТНИ СТАНЦИИ И ЛАПТОПИ

ЗАЩИТА ЗА СЪРВЪРИ

ЗАЩИТА ЗА ПОЩЕНСКИ СЪРВЪРИ И ФИЛТРИРАНЕ НА ИНТЕРНЕТ ТРАФИК

ЦЕНТРАЛИЗИРАНО УПРАВЛЕНИЕ

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ И ИЗТЕГЛЯНЕ

Подробности на страница производителя f-secure.com

“Since 2011 F-Secure business security solutions have guaranteed the highest protection in corporate environments.”

— Andreas Marx, CTO, AV-Test

“F-Secure license scheme is very useful for covering all endpoints of University, Faculty members and Students. We can improve the security level of all Campus.”

— Kenichi Sugitani, Professor, Dr.Eng., Kumumoto University, Center for Management of Information Technologies

ТЕСТВАЙТЕ БЕЗПЛАТНО ЗА 30 ДНИ

Тествайте най-доброто защита за Вашия компютър безплатно за 30 дни. Попълнете формата, за да получите своя безплатен лиценз.

Предоставените лични данни ще бъдат защитени в съответствие с Декларацията за поверителност на F-Secure (F-Secure Privacy Policy). Всеки имейл, получен от системата ни ще съдържа възможност за отписване.

ТЕСТВАЙТЕ ПРЕДИ ДА КУПИТЕ

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search